Jom Click

Jumaat, 13 Mei 2011

bila sibuk dah tak ada

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah..setelah beberapa minggu sibuk dengan assignment yg tak putus2 sehingga menyebabkan waktu tidur dan rehat terganggu, akhirnya tamat sudah penderitaan tersebut.walaupun ianya belum sepenuhnya tamat tapi sekurang-kurangnya beban yang ditanggung taklah seteruk dua minggu lps. memang xterkira banyaknya kerja sampai diri ini malas nak mengira apa yang dah dibuat dan apa yang belum dibuat. tak pasal2 pressure yg dh ada makin bertambah-tambah.tapi..bila dah terbiasa dengan kerja yang banyak sebelum ni tiba2 sekarang ni ada rasa seperti sesuatu yang kurang dan rasa macam kekok skit.sebelum ni kalau online je bukak journal. sekarang bila online dah tak tahu nak buat ape.padahal ade je lagi kerja yang perlu dibuat.he3..tapi biasalah selagi xdekat dgn due date selagi tu la malas nak buat kerja. haish..bila la nak berubah ni..sebelum tu kita baca berita la.dah lame tak tahu isu semasa..:)




2 ulasan:

azian azman berkata...

hahaha..aku pung!seharian semalam berlingkar kat atas katil..macam da abes exam gayanye..kih2..

eilah_1912 berkata...

ha3..xkire nak qada blk mggu lps pny rehat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...